×

O nama

Ovo je priča o nama, o GT hemiji. O tome kako smo se nekada davno, daleke 1994. godine rodili, pa bili mali, kako smo rasli, učili, bolovali dečije bolesti, postajali odgovorni, padali i ponovo se uzdizali!

Kada smo proslavili punoletstvo dobili smo LIČNU KARTU:

  • Sve ove godine i dalje smo sa Vama
  • Imamo Vaše poverenje
  • Naš profesionalizam
  • Našu zrelost
  • Sve ove godine smo sa Vama, uz Vas, za Vas.

Svi zajedno

Borili smo se za svakog kupca, za svaki proizvod.

Iz male kancelarije sa jednim čovekom, (a kasnije nismo u nju svi mogli da se smestimo), prešli smo u veću, radili mnogo i ozbiljno, sa željom da budemo najbolji, da naučimo što više i ne pravimo greške. Zajedno smo postajali veći i bolji, učili i naučili da nam na poslu bude lepo, da se radujemo svakom danu i uspešno završenom poslu.

Nama je GT hemija oaza iz koje sa osmehom, lako i brzo opslužujemo naše kupce, a da to radimo dobro vidi se iz njihovog zadovoljstva što uspešno sarađujemo! Pridružite nam se, jer sa nama je lepo i opušteno, a posao ćemo raditi brzo i tačno, družićemo se kao poslovni partneri i prijatelji kojima je lepo kad rade zajedno.

Nema nas ni malo, ni mnogo. Taman.

Svako svoj posao zna i radi ga predano, a svi zajedno smo tim koji dobro igra i pobeđuje. To nas i danas, iako smo punoletni, raduje kao na početku.Izjava o politici kvaliteta i zaštite životne sredine
DUGOVANJE